Nomorephonebia

Un projecte que cuida de les relacions cara a cara

SEL·LECCIONAT “ONE TO WATCH” AL D&AD NEW BLOOD 2017

Nomophobia és la fòbia a l’absencia del smartphone, el pànic a no tenir-lo amb tu. Nomorephonebia és un projecte que pretén cuidar de les relacions cara a cara donant a conèixer aquesta fòbia.

Nomorephonebia és el meu projecte de final de carrera, una sèrie de posavasos dissenyats però per posar-hi el smartphone, no la beguda. Amb un disseny simple i handmade, intenta fer arribar el missatge als clients de bars i restaurants a través d’humor, filosofia i missatges més durs. El producte és diu Phoaster, que és la suma de coaster (posavasos) i phone.

Aquest producte demana als usuaris que deixin el seu smartphone sobre ell i amb la pantalla cap avall, donant així l’atenció a les persones que t’envolten.

Va estar premiat el Juliol del 2017 amb un premi “One to watch” al festival New Blood del D&AD a Londres. El premi consistia en destacar el projecte per sobre els altres per tal de que els visitants de l’exposició tinguessin en compte les recomanacions de la organització.

Fotografies de estudi fetes per a la galeria, amb l’ajuda i col·laboració de Mònica Sala.

El projecte està en fase inicial, s’està buscant la manera de treure’l al mercat. Si estas interesat posa’t en contacte!