Un nou inici

L’orígen del NOUVID

El pseudònim de “nouvid” viu amb mi des de l’any 2012 degut a la meva incorporació a Instagram.

En aquell moment, assegut i mirant la pregunta “Nom d’usuari?” vaig pensar que havia de ser original i no posar el meu nom i cognom acompanyat del meu any, aniversari, número o qualsevol dada extra.

En aquell moment ja havia decidit el meu futur, quin camí volia seguir per estudiar a la universitat. Era un canvi radical, passar de un batxiller científic-tecnològic per poder fer arquitectura i acabar a Audiovisuals i Multimèdia, a l’ERAM. Era un nou inici, una nova vida.

D’aquí ve NOU+VID, nou de novetat i vid de vida. Però perque no posar també el meu nom i el meu número preferit? Nou és el meu número des de que als 7 anys vaig començar a jugar a bàsquet i vid és simplement una part del meu nom. Un pseudònim amb dues cares!

I amb aquest nou inici vull començar aquest blog, aquesta pàgina web, aquest portfoli. Aquest maig he acabat la meva etapa d’estudiant, amb dues carreres sota el braç em disposo a sortir al món laboral i aquesta és la meva carta de presentació, el meu diari de bord.

Benvinguts a la meva aventura!